Piškotki - Izjava o varovanju osebnih podatkov

Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo stran. Uporabljamo piškotke, predstavljene v spodnji tabeli.

 

Ime piškotka Namen Trajanje
ce87c1029dae3d2f23a5505b4c8cbe5c Piškotek omogoča shranjevanje sej med posameznimi zahtevami obiskovalca spletne strani. Seja
36aba84e8dc5b6403ab884ae35093b2d Piškotek omogoča shranjevanje obiskovalčeve izbire jezika spletnega mesta. 1 leto

 

Zavezujemo se, da lastnih piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam. Piškotke lahko izbrišete ali onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji »pomoč« (»help«) vašega spletnega brskalnika. V primeru, da boste onemogočili piškotke, vam nekatere spletne strani morda ne bodo delovale pravilno.

 

 

O podjetju

Izdelovanje kovinskih izdelkov se je pri nas začelo v letu 1978 in se je skozi obrtniško vizijo, zagnanost in način dela vseskozi razvijalo in prilagajalo zahtevam trga. Po reorganizaciji v 2001 je podjetje znano kot SKOP d.o.o.

Podjetje deluje izključno na področju obdelave kovin in je specializirano za izdelavo visoko kakovostnih kovinskih izdelkov, izdelanih po željah in zahtevah strank. Proizvajamo različna obešala za eloksiranje aluminija, električne omarice, izvajamo CNC prebijanje, razrez in krivljenje pločevine ...

Osnovna filozofija in vizija podjetja je, da postane in ostane v svoji branži vodilno podjetje, ki bo svoje storitve in proizvode nadgrajevalo ter se prilagajalo potrebam trga - torej željam in potrebam strank.

Izdelki in storitve

Obešala
  > Obešala po meri
  > Standardna obešala iz titana
  > Standardna obešala iz aluminija 

Električne omarice
  > Prostostoječe električne omarice
  > Tipske električne omarice  
  > Podometne električne omarice
  > Nadometne električne omarice
  > Števčne električne omarice

Izdelki po vaši specifikaciji

Strojne storitve

Zadnja novicaJoomla Templates - by Joomlage.com